Contact

Onze organisatie bestaat uit een klein team van getalenteerde professionals en enthousiaste vrijwilligers. We houden van wat we doen en we doen het met passie. We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Koen Demarsin

Algemeen coördinator

“Ik wandelde ooit op een herfstdag door Sint-Ulriks-Kapelle. Aan de haag die de begraafplaats van de weg scheidt, lag een briefje op de grond, of toch, een afgescheurd stukje ervan. Er stond niet veel op. ‘Je t’aime…’ herinner ik me en nog enkele andere woorden. De rest was weggevlogen. Er stond veel wind die dag. Was het een late afscheidsbrief voor iemand die net begraven was of een verscheurde liefdesbrief? Mijn hoofd begon de leegte rond de woorden aan te vullen en verzon een nieuwe verhaal. Hoe minder ik wist, hoe meer er kon. En daar draait het toch om: de dingen die we doen en de verhalen die we maken, die ons doen verschillen van elkaar en ons doen gelijken op elkaar in een wereld die altijd verandert. Dat is cultuur voor mij en dat is wat me boeit.”

GSM: 0498 92 28 44

Bea Vansteelandt

Beleidscoördinator Bovenlokale cultuurwerking

“Kunst en cultuur zijn de rode draad doorheen mijn professionele leven, maar ook mijn noodzakelijke zuurstof daarbuiten. Cultuur heeft zoveel krachten, kent zoveel vormen, zoveel talen, zoveel manieren om mensen te raken en samen te brengen. Ik ben blij dat ik vanuit mijn job mee mag bouwen aan een rijk cultuuraanbod in de regio Pajottenland & Zennevallei, met en voor iedereen die hier woont.”

GSM: 0476 73 95 70

Hilke Arijs

Beleidscoördinator Cultureel Erfgoed

“Vragen over behoud en beheer van cultureel erfgoed? Nood aan ondersteuning bij een digitaliseringsproject? Dan moet je bij mij zijn. Verder kan je bij mij ook onder andere terecht in kader van lokale beleidsondersteuning voor cultureel erfgoed, doelgroepenwerking, ontsluiting, open-dataplatformen en PenZine. 
Ik studeerde Audiovisuele Technieken aan het Narafi te Brussel en behaalde een master in de Kunstwetenschappen en Archeologie. Sinds 2011 specialiseerde ik me in preventieve conservatie en behoud en beheer van archief- en audiovisuele collecties.” 

GSM: 0491 72 74 13

Judith De Waele

Stafmedewerker Cultureel Erfgoed

“Als kind was ik al gefascineerd door alles wat ‘oud’ was. Het woordje ‘erfgoed’ kende ik toen nog niet, maar vandaag werk ik iedere dag met plezier rond de geschiedenis van onze regio. Wat ik zo leuk vind aan deze job is dat ik mijn enthousiasme voor erfgoed mag delen en beleven met anderen, van jong tot oud. Zo wordt iets wat mensen vaak als stoffig of saai bekijken, toch nog een hele beleving!”

GSM: 0497 51 51 68

Benedicte Roose

Projectmedewerker

“Ik ben opgegroeid in Lennik en kende de regio dus al vrij goed. Door mijn job als projectmedewerker religieus erfgoed leer ik de regio echter kennen op een heel andere manier. Elke kleinste deelgemeente heeft een kerk met prachtige objecten. Dit verborgen erfgoed in kaart brengen en zichtbaar maken, is fantastisch.”

GSM: 0491 96 24 43

Nikki Van de Wall

Stafmedewerker Onroerend Erfgoed

“Na een opleiding kunstgeschiedenis en een korte omzwerving in de uitgeverswereld heb ik mijn passie gevonden in het onroerend erfgoed. Onze omgeving verandert en ik denk graag na over hoe we ons erfgoed daarin een goede plek kunnen geven, zodat we er van kunnen blijven genieten. Zelf geniet ik ook heel erg van wandelingen en fietstochten door het landschap.”

GSM: 0492 18 32 69

Mélissa Cancho Cortes

Erfgoed- en polyvalent medewerker

“Door de diversiteit aan taken, kan ik mij volledig uitleven in mijn job als administratieve duizendpoot. Naast de financiële en administratieve opvolgingen, leer ik heel veel over mijn eigen buurt. Ik sta nog steeds versteld van de pracht van onze regio en de rijke geschiedenis die er verborgen zit.”

GSM: 0492 18 39 20

Ons team vervoegen? Ontdek onze vacatures!

Een studentenjob bij de Cultuurregio? Check dan snel onze vacature.